Gifts

Op zoek naar een mooi cadeau? Ontdek ons assortiment tea gifts, perfect voor alle gelegenheden. Moederdag, Vaderdag, de feestdagen of verjaardagen. We hebben de leukste tea gifts hieronder voor je verzameld. 

GIFTS VOOR IEDER MOMENT
Op zoek naar een cadeau dat altijd in de smaak valt? Bij Frank + Paul vind je een mooi cadeau in iedere prijsklasse voor ieder moment. Want wie wordt er nu niet blij van een heerlijke thee op zijn tijd? Op zoek naar een cadeau voor hem? Een toffe apothekerspot gevuld met thee is zeker niet truttig. Zoek je een verjaardagscadeau? Met de best-of-box zit je altijd wel goed, want er is keuze uit diverse theesmaakjes. Je kunt natuurlijk ook altijd een gift set maken met een thee naar keuze, een mooi glas, een luxe lepel of theezeefje.
De giftsets zijn prachtig verpakt in een luxe geschenkdoos. Strik erom en klaar.

Bij Frank + Paul shop je originele cadeaus voor hem
Thee is niet truttig, ook een man kan zo’n heerlijk theepakket wel waarderen. Kies je favoriete smaak uit het gehele Frank + Paul theeassortiment. Ga je voor losse thee of de biodegradable teabags? We weten zeker dat het in de smaak zal vallen bij degene die het cadeau verdiend.

Enjoy & get addicted.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.