T-08 Earl Grey FT BIO

21.60

Earl Grey thee van Frank + Paul. 36 biodegradable tea bags in luxe doosje. Je gasten kun je met trots trakteren op zo’n mooi theetje. Zwarte thee 91%, natuurlijke bergamot aroma’s 4%, korenbloemblaadjes 3%, citroenschil 2%.

In een theezakje zit 1,8 gram luxe thee. Earl grey is een klassieke favoriete thee van velen. Hoewel het een zwarte thee is, heeft deze niet een enorm bittertje en is de Frank + Paul english breakfast wat lichter. Een lichte, verfrissende thee met een citrus smaak van bergamot, een kleine zure citrusvrucht. Een goede start van de dag met een fris theetje.

Ook lekker; de english breakfast. Ontdek het Frank + Paul minibox assortiment, bestaande uit 9 heerlijke en eerlijke smaken. Onze theeblends zijn gemaakt met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Zo is de zwarte thee afkomstig uit Sri lanka, de groene thee uit China en de rooibos uit Zuid-Afrika.  We maken enkel gebruik van natuurlijke aroma’s. Het theezakje is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast is Frank + Paul thee zowel Biologisch als Fairtrade gecertificeerd. Je kunt dus met een gerust hart genieten van jouw theemoment met Frank + Paul. Enjoy & Get addicted!

Extra informatie

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.