T-01 Rooibos Orange FT BIO

21.60

Rooibos thee van Frank + Paul is extra warm en kruidig met toevoeging van heerlijke hints van kaneel en sinaasappelschil.
Rooibos 70%, kaneel 15%, sinaasappelschil 5%, peper 5%, natuurlijk sinaasappel aroma 2,5%, natuurlijk chai aroma 2,5%. De Rooibos thee is 1 van onze favourites en zit dus ook in de best-of-box.

Door de vele antioxidanten werkt rooibosthee goed bij huidklachten zoals acné, eczeem en tegen huidveroudering. Verder bevat rooibosthee ook stofjes die allergische reacties remmen. Daardoor is het goed voor mensen met astma, hooikoorts, maag-darmklachten en bij allerlei allergieën.

Deze box bevat 36 luxe doosjes.

Ontdek het Frank + Paul minibox assortiment. Onze theeblends zijn gemaakt met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Zo is de zwarte thee afkomstig uit Sri Lanka, de groene thee uit China en de rooibos uit Zuid-Afrika. We maken enkel gebruik van natuurlijke aroma’s Het theezakje is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast is Frank + Paul thee zowel Biologisch als Fairtrade gecertificeerd. Je kunt dus met een gerust hart genieten van jouw theemoment met Frank + Paul.

 

Extra informatie

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.